انرژی هسته ای

یاد شهید علی‌محمدی، شهید شهریاری، شهید رضائی‌نژاد و شهید احمدی روشن هرگز از خاطره‌ی این ملت و حافظه‌ی تاریخ ما بیرون نخواهد رفت

انرژی هسته ای

یاد شهید علی‌محمدی، شهید شهریاری، شهید رضائی‌نژاد و شهید احمدی روشن هرگز از خاطره‌ی این ملت و حافظه‌ی تاریخ ما بیرون نخواهد رفت

انرژی هسته ای
ایران در 20 فروردین 1385 توانست به حلقه کشورهای دارای فناوری هسته ای بپیوندد؛ از آنجایی که این امتیاز مهم سبب خودکفایی و پیشرفت ایران در زمینه توسعه صنعت هسته ای و تولید انرژی خواهد شد؛ کشورهای انحصارگر تلاش می کنند تا مانع استفاده ایران از این فناوری نوین و ارزشمند شوند.
نویسندگان


جوان؛ وبسایت نشنال در گزارشی نوشت: اگر توافق هسته ای ایران با موفقیت اجرا شود، می تواند رابطه آمریکا و خاورمیانه را وارد مرحله جدیدی کند. رابطه ای که می تواند نظم استراتژیک را در منطقه برقرار کند.

به نوشته نشنال، "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا با هدف تجدید ساختار این کشور در منطقه روی کار آمد. این درحالیست که رئیس جمهور پیشین وی قصد داشت با تغییر رژیم عراق و اشغال این کشور یک نظم دموکراتیک برقرار کند. جنگ عراق منجر به مرگ صدها هزار نفر، کشتارهای فرقه ای، نفوذ بی سابقه ایرانیان و گسترش گروه تروریستی داعش شد. اوباما به جای ادامه این مسیر در افغانستان و عراق، سعی داشت محور را به سمت شرق آسیا معطوف کند. جایی که پکن به دنبال تقویت حضور خود در آبهای جنوبی چین است.

وبسایت نشنال در ادامه نوشت: کاهش تکیه آمریکا به واردات نفت خلیج فارس نیز یک اقدام مهم دیگر در دوران ریاست جمهوری اوباما است. موضع دولت آمریکا در مقایسه با متحدان قدیمی خود در خلیج فارس متفاوت است. این نخستین بار است که منافع آمریکا و متحدان عرب با یکدیگر در تضاد است. 

به نوشته نشنال، باراک اوباما مطمئن بود که آمریکا می تواند با اجرای توافق هسته ای ایران و مسدود کردن مسیر این کشور برای دستیابی به بمب اتم، موضع کشور خود را در خاورمیانه تغییر دهد. وی معتقد است ایرانِ غیرهسته ای، تهدید کمتری برای متحدان این کشور محسوب می شود. رقبای اصلی ایران در خلیج فارس نیز با لغو تحریم ها، وارد روابط حسنه با این کشور خواهند شد.

نشنال در پایان این گزارش نوشت: مسلم است رئیس جمهور آینده آمریکا موضعی سختگیرانه تر در جنگ با گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق در پیش خواهد گرفت. اما پرسش اینجاست که آیا سیاست های رئیس جمهور آینده آمریکا در قبال ایران همانند اوباما خواهد بود؟
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۰۵
نگین سبزنژاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">